Les empreses d'AEFYT aporten el major coneixement del mercat i la seva visió de futur en Tecnofrío´17

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Las empresas de AEFYT aportan el mayor conocimiento del mercado y su visión de futuro en Tecnofrío´17

AEFYT representant de la indústria del fred a Espanya, participa en la segona edició del Congrés Tecnofrío´17, que se celebra a Madrid els dies 25 i 26 d'octubre, com a membre col·laborador especial i membre del comitè organitzador de l'esdeveniment. L'Associació té representació, així mateix, en els comitès científic i tècnic.

En el desenvolupament de TECNOFRIO, les empreses associades a AEFYT tenen una presència molt significativa, aportant la seva experiència i la seva visió de futur a la indústria del fred. Les temàtica previstes abasten tots els aspectes del fred: refrigerants, fred comercial, fred industrial i transport, eficiència energètica en les instal·lacions frigorífiques i processos de conservació dels aliments, entre altres aplicacions.
 
“Es pot dir sense por a exagerar que AEFYT conjumina a través de les seves empreses associades el major coneixement sobre el sector del fred industrial i comercial del país. Aquest  know how ens dóna enormes avantatges a l'hora d'estar a l'avantguarda de la tecnologia del fred i  de tenir un coneixement exacte dels reptes que presenta el mercat a cada moment”, va afirmar Roberto Solsona, president d'AEFYT.
TECNOFRIO s'està convertint en una referència per a la indústria i té com a objectiu ser un lloc de trobada en el qual debatre sobre models de negoci, noves solucions tecnològiques i marc legislatiu. Temes com els substitutius de refrigeracions d'alt PCA, la millora del rendiment i de l'eficiència energètica, així com la transformació digital de la indústria, seran objecte d'anàlisi i debat.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat