Samsung va presentar la seva nova tecnologia en aires condicionats

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Samsung presentó su nueva tecnología en aires acondicionados

Samsung Electronics va presentar el seu nou i revolucionari sistema d'aire condicionat, que busca transformar l'estil de vida dels usuaris en la llar o l'oficina.  Els models que comptaran amb aquesta innovació en enginyeria de climatització són: Cassette 360, DVM Chiller, Súper DVM S i DVM S Ressò.

"En Samsung, estem compromesos amb evolucionar contínuament la nostra tecnologia per oferir els millors productes i la millor experiència d'usuari als nostres clients", va assenyalar Diego Puhl, Director de la Divisió Digital Appliance.

Samsung transforma els sistemes d'aire condicionat en perfeccionar i incorporar avanços en disseny, tecnologia i efectivitat que augmenten el rendiment i l'eficiència energètica; maximitzant l'ús de l'espai i accelerant la velocitat de refredament.


Cassette 360: nou disseny circular

El disseny innovador del Cassette 360 està creat per modificar el flux d'aire. El ventilador auxiliar, únic i revolucionari, guia el corrent d'aire per formar un flux horitzontal, generant capes d'aire refrigerat. Aquestes capes d'aire circular controlen la temperatura de manera constant amb una distribució uniforme de l'aire en 360 graus. El control de flux assegura un refredament ràpid i còmode sense corrents d'aire fred.

Més informació i notícia completa en: samsung.com

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat